Первомайський МКК передав допомогу мешканцям Херсону


Первомайський МКК передав допомогу мешканцям Херсону

  Первомайський молочно-консервний комбінат приєднався до боротьби з наслідками повені на Херсонщині, що виникла через підрив російськими окупантами дамби Каховської ГЕС.

 У вівторок, 27 червня, директор Первомайського МКК доставив до селища Білозерка Херсонської області благодійний вантаж з водою, продуктами першої необхідності і товарами, які допоможуть місцевим мешканцям  боротися з наслідками підтоплення.

 Також для громади Білозерки та мешканцям навколишніх сіл передали 10 мийок високого тиску, які допоможуть прибрати мул та бруд, що залишився після сходження води та 10 обприскувачів для знезараження території.

 Крім того, для потреб херсонців доставлені 1,5 тонни питної води, 1,5 тонни молока тривалого зберігання “Волошкове поле”, а також згущене молоко від Первомайського МКК.

 “Сила нашого народу в єднанні, ми, українці, не раз це доводили. Біда, що сталася з Харсонщиною, для країни спільна. І ми вважаємо своїм обов'язком допомагати нашим людям швидше подолати наслідки цієї жахливої катастрофи. Тому сьогодні наше підприємство, за ініціативи власників, також долучається до допомоги постраждалим херсонцям. Питна вода, продукти, засоби для знезараження води та техніка, щоб якнайшвидше прибрати наслідки потопу. Тримаймося разом та взаємною допомогою наближаємось до перемоги”, - сказав Олександр Бажан.

 Нагадаємо, Первомайський молочноконсервний комбінат – найбільший виробник згущеного молока в Україні. Підприємство експортує продукцію у 14 країн світу, входить до складу компанії «Волошкове поле», якою володіють Олександр та Андрій Табалов.