Первомайський МКК підбив підсумки благодійного збору: для ЗСУ закупили джгути-турнікети на 400 тисяч

Первомайський МКК закупив для потреб фронту джгути-турнікети на 400 тисяч гривень

Первомайський МКК зібрав 400 тисяч грн для ЗСУ - на них закупили джгути-турнікети

Із 1 квітня по 1 червня 2023 року тривала благодійна ініціатива від Первомайського молочно-консервного комбінату: 1 гривня з кожної проданої банки згущеного молока зі спеціальною позначкою,  спрямовувалася на потреби ЗСУ.

На зібрані кошти ПМКК закупив медичні джгути-турнікети для підрозділів, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

Про це повідомляє Первомайський МКК на своїй сторінці у Facebook. Деталі акції розповів співвласник підприємства Андрій Табалов:

“Завдяки цій благодійній ініціативі, яка проходила з квітня по червень цього року, вдалося зібрати 400 тисяч гривень. Ці гроші ми направили на закупівлю медичних джгутів-турнікетів для українських воїнів. Це високоякісні та надійні турнікети САТ 7 покоління. Їх вже отримали  бойові бригади ЗСУ, які боронять Донецьку область та воюють на півдні країни, а саме:

  • 67-й окремий стрілецький батальйон ОК Південь;
  • 118-та окрема бригада територіальної оборони;
  • 20-й окремий стрілецький батальйон;
  •  81-ша окрема аеромобільна бригада;
  • 92-га окрема механізована бригада імені кошового отамана Івана Сірка;
  • 79-та окрема десантно-штурмова бригада;
  • Окремий загін спеціального призначення;

Ми дякуємо нашим воїнам за можливість працювати і продовжимо підтримувати ЗСУ. І так буде до перемоги над ворогом!”, - підкреслив Андрій Табалов.

Він також повідомив, що від початку широкомасштабного вторгнення росії Первомайський МКК проводить благодійні збори щомісяця.

“Завдяки цьому ми вже перенаправили для допомоги ЗСУ та благодійні проекти 1,6 млн грн. Також продовжуємо допомагати й готовою продукцією. З лютого 2022 року для ЗСУ та переселенців ПМКК передав згущеного молока на суму 3,5 млн грн”, - додав Андрій Табалов.

Як повідомлялося раніше, завдяки благодійним зборам Первомайського МКК вдалося:

Як повідомлялося раніше, з перших днів вторгнення росії Первомайський МКК надає підтримку і допомогу ЗСУ та українцям, ТРО та благодійним організаціям.

У червні ПМКК передав на передову дрон Mavic 3E, пально-мастильні матеріали, а також згущене молоко.

Нагадаємо: Первомайський молочноконсервний комбінат — найбільший виробник згущеного молока в Україні. Підприємство експортує продукцію у 14 країн світу, входить до складу компанії «Волошкове поле».