Первомайський МКК передав подарунки дітям, які опинились у складних життєвих обставинах

Первомайський МКК передав подарунки дітям, які опинились у складних життєвих обставинах

Первомайський молочно-консервний комбінат передав меблі та іграшки для потреб діток, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 Благодійна допомога була доставлена до КНП “Первомайська центральна багатопрофільна лікарня”.

 Там, у педіатричному відділенні наразі живуть діти, позбавлені батьківського піклування та які опинились у складних життєвих обставинах. В лікарні маленькі пацієнти проходять лікування та реабілітацію.

 Для потреб дітей відділенню педіатрії передали 4 шт нових вагів для новонароджених, для дітей більш старшого віку - столик та стільці для малювання, комод та сухий басейн з різнокольоровими кульками.

 Як зазначив директор Первомайського МКК Олександр Бажан, комбінат швидко реагує на потреби медичних та соціальних закладів міста, які надають допомогу діткам.

 “У своєму маленькому віці більшість цих діток вже мають дуже складні життєві історії, ми не можемо стояти осторонь. Нехай ці меблі, іграшки допоможуть маленьким пацієнтам, які опинились тут через дуже складні обставини, відчувати дитинство, подарує нові позитивні емоції - це найголовніше. Ми продовжимо підтримувати відділення педіатрії та його маленьких пацієнтів. Дякуємо керівництву компанії за підтримку наших ініціатив”, - сказав директор ПМКК Олександр Бажан

Як повідомлялося раніше, у лютому 2023 року ПММК завершив збір коштів в рамках акції «1 гривня на допомогу постраждалим від війни дітям». В результаті комбінат придбав та доставив сучасний аналізатор крові (СA-620) вартістю понад 850 тис. грн. для лікарні Святого Миколая у Львові, де проходять лікування діти-переселенці.

Нагадаємо, Первомайський молочноконсервний комбінат – один з найбільших підприємств з переробки молока в Україні. Підприємство експортує продукцію у 14 країн світу, входить до складу компанії «Волошкове поле», якою володіють Олександр та Андрій Табалов.