Інші рецепти
Інгредієнти
Основа:100г масла, 200г печива.
Крем: 500г сиру маскарпоне або філадельфії, 160г згущеного молока, 1ст.л. крохмалю, 2 яйця, 100мл вершків 33%, щіпка солі. Полуниця і карамельний соус.
Спосіб приготування
Печиво з розтопленим маслом змішати в блендері. Утрамбувати дно рознімної форми. Поставити в духовку на 15 хв. Сир збити на маленькій швидкості зі згущеним молоком, яйцями, крохмалем, сіллю, вершками. Вилити Наоснове. Поставити у велику ємність з гарячою водою. Якщо форма роз'ємна, не забути обернути фольгою. Випікати при 170 град 1:00. Остудити при кімнатній температурі. Провести по краю форми ножем, поставити в холодильник на 6:00 мінімум. Полити карамельним соусом, прикрасити полуницею.