Торт "Фантазiя"

Торт

Інгредієнти

Тісто: 250мл майонезу
1ст цукру
3яйца
1ч л соди
1ст борошна
200г обжареного та рубленої фундука
100г родзинок
100г маку меленого в кавомолці.

Крем: 1 банка варенки, 200г вершкового масла.

Спосіб приготування

Яйця збити з цукром до пишноти. Додати майонез, борошно перемішану з содою або розпушувачем. Розділити на три частини. В одну додати половину горіхів, в іншу родзинки, в третю мак. Спекти. Форма діаметром 20см. Перемазати кремом. Також змастити боки і верх. Обсипати залишками горіхів боки і верх. Для крему: збити масло зі згущеним молоком. Важливо, щоб не згорнувся крем, масло і згущене молоко повинні бути кімнатної температури.