Цукерки "Осіння спокуса"

Цукерки

Інгредієнти

ТІСТО: крекер молочний

КАРАМЕЛЬ: 1 банка згущеного молока, 1 ст.л. слив. масла.

ГЛАЗУРЬ: молочний та чорний шоколад -по 100 гр, 300 гр. фундука (підсушити і почистити).

Спосіб приготування

Викласти щільно на фольгу крекер.

КАРАМЕЛЬ: У каструльку вилити згущене молоко і покласти шматочок вершкового масла. Проварити на повільному вогні, постійно інтенсивно помішуючи, до утворення карамельної маси (хвилин 15). Викласти карамель на крекер (поки вона ще гаряча, якщо вона охолоне, то затвердіє), розрівняти.

ГЛАЗУР: Шоколад розтопити на водяній бані, додати горіхи і перемішати. Викласти зверху на карамель, розрівняти, поставити в холодильник для застигання. Після чого наріжте шматочками.