Шоколадно-пряний кекс з бананом і "кишенькою"

Шоколадно-пряний кекс з бананом і

Інгредієнти

ДЛЯ  ТІСТА: 3 яйця, 250г масла, 4 ст.л. какао, 1 ст.л. розчинної кави, щіпка кориці і мускатного горіху, 1\2 склянки згущеного молока, 75г цукру, 2 склянки борошна, 1 пачка розпушувача(порошка для випічки).

Начинка: 2 банани.

ДЛЯ КРЕМУ: 100г сметани, 50 г свіжого молочного сиру, 3 ст.л. згущеного молока.

Спосіб приготування

ТІСТО:Масло розтопити, вимішати з какао, кавою, корицею, мускатним горіхом, згущеним молоком, цукром до однорідної маси. Додати борошно, розмішане з розпушувачем. Викласти 2\3 тіста у змащену круглу форму. Зверху викласти банани кільцем. Поверх бананів викласти решту тіста. Випікати 40 хвилин при 190*С. При випіканні між бананом і тістом утвориться "кишенька".

КРЕМ: усе збити до однорідної пишної маси.

При подачі нарізати кекс шматочками, а утворений отвір у кожному шматочку заповнити кремом за допомогою кондитерського шприца.