Тістечко "Осінній джаз"

Тістечко

Інгредієнти

3 білка
1 склянка цукру
2 ст.л крохмалю

Начинка:
100 г вершкового масла
1 банка вареної згущенки

Глазур:
100 г шоколаду

Спосіб приготування

Збити білки з декількома краплями лимонного соку, поступово підсипаючи цукор, до стійких блискучих піках (при перевертання чашки білки не випадають).

Додаємо крохмаль і лопаткою акуратно змішуємо. У кондитерський мішок з насадкою викладаємо білкову масу і на деко покрите папером відсаджувати "бомбочки".

Ставимо в духовку і випікаємо 20 хвилин при 160 градусів, а потім зменшуємо до 120 і випікаємо 1.5-2 години.

Даємо повністю охолонути і чайною ложкою акуратно виймаємо середину

Начинка: вершкове масло кімнатної температури збити додати варену згущенку.

Глазур: Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Збірка: Начинити "бомбочки начинкою зверху присипати крихтою безе. Перекласти в пластикову коробку з кришкою і поставити в холодильник на 1:00. Дістати "бомбочки викласти на решітку (під низ підстелити папір). Шоколад налити в корнетик або за допомогою ложки нанести на "бомбочки" тонкі лінії.

Порада: бомбочки можна зробити заздалегідь і зберігати в пластиковому контейнері. Дуже добре переносять зберігання з начинкою в холодильнику, так само в коробці з закритою кришкою.