Виноградні цукерки

Виноградні цукерки

Інгредієнти

200 г згущеного молока;
1 жовток;
0.5 кг винограду;
100 мл. вершків 15%;
100 гр.чорного шоколаду;
100 гр цукру.

Спосіб приготування

У сотейнику розмішати згущене молоко і жовток. Поставити на плиту і нагріти, постійно помішуючи. Залиште і дайте охолонути. Розібрати виноград, залишаючи хвостики (краще їх зрізати кухонними ножицями). Занурювати в згущене молоко, складаючи на тарілку хвостиками вверх. Залиште в холодильнику на годину.

Для глазурі вершки змішати з дрібними шматочками шоколаду і поставити на плиту, поки не розтопиться. Щоб глазур краще трималася спочатку виноградини обвалюють у цукрі, потім занурюємо в глазур і подаємо. Глазурувати виноградини можна не повністю, а до половини. Можна поставити в холодильник на 30 хвилин. Смачного!!!